≡ Menu

Do 50% popusta na lizing

Kadar svoje vozilo kupite na lizing, lahko dobite nekatere posebne ugodnosti, s katerimi lahko prihranite tudi do 50% in več.

50% popusta na zavarovanje

Veliko krat, kadar se odločimo za nakup povsem novega avtomobila, ugotovimo, da nas bo avomobilsko zavarovanje stalo veliko več, kot smo na začetku pričakovali, saj nov avto zavarujemo s polnim kaskom, kjer pa je cena nekoliko višja, kot samo za osnovno zavarovanje. S tem razlogom so se nekatere lizing hiše povezale z zavarovalnicami in sklenile določene pogodbe.

Tako lahko pri nas dobite do 50% popusta, če ste svoj avto kupili s pomočjo lizing hiše: Summit leasing, Micra leasing, NLB  leasing in VBS leasing. Do 50% popusta je na osnovno in kasko zavarovanje.

Koliko popusta lahko dobim?

Končni popust je odvisen od vašega bonusa in sicer dobite razliko med vašim bonusem in 50%. V kolikor še nimate bonusa dobite tako 50% popusta, v kolikor pa ga imate 25%, dobite 25% popusta. Tudi tisti, ki že imate 50% bonusa, boste prejeli dodatnih 10% popusta.

Popust boste prejeli vsako leto, vendar se bo vsako leto nekoliko zmanjševal, saj boste pridobivali tudi bonus. To je velika prednost pred nekaterimi ostalimi ponudbami, ki jih lahko zasledite, saj tam bonusa ne pridobivat, po odplačanem lizingu pa ponovno začnete z 0% bonusa.

Pri nakupu avtomobila z lizingom prav tako ni potrebno plačati doplačila za pravno osebo, tako kot ga morajo d.o.o. Zraven tega pa lahko uveljavljate še nekater ostale popuste in ugodnosti, tako da lahko sklenete cenejše avtomobilsko zavarovanje.

Kadar kupite avto s pomočjo lizing hiše je kasko zavarovanje obvezno. Izbira kasko pakete je sicer v večini primerov prepuščena vam, vendar mora biti obvezno zavarovan proti kraji. To lahko pri nas sklenete s kasko paketom Popolni kasko in Mini kasko, ki mu dodate doplačilo za krajo. Glede na kritja in ceno, je priporočljivo skleniti Popolni kasko, ki za le nekoliko višjo ceno, zajema bistveno več kritij in nevarnosti.

Naročite izračun avtomobilskega zavarovanja